نکته: هنگام حذف حساب روی هیچ دکمهای کلیک نکنید و کاری انجام ندهید؛ این فرایند ممکن است کمی زمان ببرد.
حذف حساب کاربری به این معناست:
اگر محصول آگهی ایجاد کرده باشید، پس از حذف حساب آن محصولات دیگر در سیستم باقی نمیمانند.
پس از حذف حساب کاربری، موجودی کیف پول شما دیگر در سیستم ما باقی نمیماند.
اشتراکگذاری با دوستان
وقتی محصولات را با دوستان به اشتراک میگذارید، خریدوفروش مؤثرتر میشود!لینک خود را به اشتراک بگذارید
اشتراکگذاری در